Bolig,  Kit,  Nyt køb,  samlerpsykopat,  smukt,  Stelstress

Lillesøster


Jeg samler, som bekendt, på kongelige figurer. 
Det har jeg gjort i noget tid, og jeg har nu en samling på hele 5 styk. Det lyder måske ikke af så meget, men når pengene er små, og stelstress-bølgerne går højt, kan det var noget af omgang, at få investeret i nyt. Der er jo altid spørgsmål om penge, prioritering og om det nu er den helt rigtige figur, man står med. Mit sidste køb var dog ikke noget, som jeg dvælede længe ved.
Det sidste skud på stammen er Lillesøster. Det var faktisk vores mor, der fandt hende. I brugtmarkedet. Hun overvejede selv, at inverseret i hende, men endte heldigvis med at forbarme sig, og lade mig få chancen for at byde. Jeg havde sat mig i hovedet, at jeg måtte eje hende uanset pris. Jeg var dog så heldig, at kunne gøre et kæmpe kup. Den hurtige handel gjorde mig ellevild. Jeg synes, at hun passede perfekt ind i min lille familie bestående af Ballerinaen, Hamlet, Den stor isbjørn og Den hvide puddel. Nu hvor jeg har hende hjemme og på plads er der ingen tvivl. 
Hun er på alle måder uundværlig. 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *