Anne,  fattigdom,  nice,  Nyt køb

Om at tale godt for sine køb.

Så går vi Aalborg i Rødt dagene i møde!

Hvert år bugner midtbyen af modeshow, gode tilbud i de langtidsåbne butikker, sjove arrangementer, koncerter, løb og markeder i massevis, ved denne tid, hvilket altid er hyggeligt.

Igår blev der dog smugstartet lidt i nabolaget, hvor der var spærret af til kræmmermarked ink. popcornboder, ansigtsmaling, “2 hotdogger for føøøørre”-tilbud, sumobrydning og tons af loppevarer. Og da min aftensmads-date havde sent fri, måtte jeg jo lige et smut forbi. For at “kigge”. Ikke “købe”. 

Og hvor var der meget. Både skrammel og fine ting. 
Selvom man skulle tro, at lynet med mælkekassen var byens bedste kup, scorede jeg mig endnu lækre sager i Mission Afrika, som lokkede med 50%. Prøøøøvede at begrænse mig selv, men endte med at fylde posen. Tsktsk. Igen! 

Nå. Siger til mig selv, jeg må have brødfødt en mindre familie via min ufornuft – det må jo tælle for et eller andet, ikke?

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *