Bolig,  gaver,  gid det var mig,  Made by Mor,  Nyt køb,  smukt

Jeg har da helt glemt..

At prale med mit nye, fine håndklæde. For ikke da jeg var på besøg hos de gamle i denne uge, men på forrige uges visit, fik jeg dette denne skønhed overrakt. Naturligvis endnu engang produceret af vores dygtige mor. 
Er jeg ikke heldig? Havde godt nok plaget hende om at lave et, der matcher mit stadig halv-nye badeværelse, men vidste ikke, at hun som sådan havde planer om at adlyde. 

Badeværelset er i grå/isblå-nuancer, så valget af elefantfarvet og duset, mørk dueblå er helt perfekt dertil – og retromønsteret er bare lige mig. “Kyssemunds”-hanken er altså så fin!
Og som bonus, så laver hun altid håndklæderne i det blødeste garn (siger altid, at det må være lavet af blendet kaninbaby, for det er som at tørre fingrene i de hvideste, fineste candyfloss-skyer. Mor mener dog stædigt, at man ikke laver garn af kaninunger.)

Men hey, dyrebaby-garn eller ej – det er altså ren luxus, sådan at kunne plage sig til bestillingsarbejde af denne kaliber.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *