Anne,  Bolig,  gaver,  Nyt køb

Nyt inventar. På den ikkeforventede-forærings-what-the-fuck-men-hey-nice-nok-måde.

Så så man lige mig, få et nyt komfur igår. Ret spontant egentlig. Modtog bare en seddel i postkassen i sidste uge, om at mandag d. 8, havde jeg af at være hjemme mellem 12-16. For der ville der blive installeret nyt komfur. Og havde man spørgsmål, kunne man bare ringe til Søren (Who the fuck is Søren?!). Nå ja, og man måtte iøvrigt godt gøre rent bagved det gamle komfur, (haha, som om!). 
Så jeg tænkte bare: “Javel – jamen okay så. Jeg sparer sgu ham Søren for et opkald, og ser jeg hvad der sker mandag”. Og så var det jo bare om at vente. Og håbe det ikke var et total grimt et af slagsen, de ville komme og smække op.

Og pludselig var der to håndværkere (med møgbeskidte sko) foran min dør – og med lynets hast, klikkede de det gamle ud af væggen, kørte det nye i stilling, og vinkede farvel. Jeg siger jer, de var ikke inde i lejligheden i ti minutter. 
Så står man der, et lækkert komfur rigere. Som rent faktisk matcher emhætten. Ret fedt egentlig. Og hey, hvornår har jeg sidst haft en ren ovnrude? Det bliver da meget sjovt, at kunne smugkigge på maden, mens man venter, som man kunne i de gode gamle indflytterdage.
Score! 

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *