Kit,  nice,  snaksnak,  snygge

Strandtur

Min lørdag blev brugt i selskab med en af de veninder, som jeg har kendt aller længst. Vi kørte en tur til Løkken, og gik tur på stranden. Der var det dejligste blæsevejr. Der er ikke noget bedre end at blive blæst igennem af sand og havluft. Solen formåede endda, at bryde igennem skyerne, så vi fik lidt fornøjelse af den. Efterfølgende gik vi en tur i byen, før vi vendte snuden mod Aalborg. 
Derhjemme ventede der kaffe, tæpper og ‘tegn og gæt’. Kan ikke mindes hvornår jeg har spillet spillet sådan rigtig. Det er altså bare sjovt. Også selvom om, at man er to og man ikke rigtig følger reglerne. Jeg fik i hvertfald grinet mere end jeg har gjort længe. Så da jeg ved nattetid cyklede hjem, var det med en fantastisk fornemmelse i maven. 

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *