der er altid noget at fejre,  gaver,  kender du det,  Kit,  snygge

Der vil nok være nogen, som synes..

.. at det for tidligt, at begynde at tænke på jul. Sådan har vi det dog ikke i vores familie – vi glæder os hvert eneste år, og går gerne i gang med at planlægge lang tid før, at det første juleknas har fundet vej til Netto’s hylder. For tiden vælter der SMS’er ind, fra mor, om planerne om hendes eventyr juleland, far og jeg har set Skibet i Skilteskoven og Brødrene Mortensens jul, vi søstre snakker om gaver og forventningsglæden, der blevet spist flere net mandarin hos mig og pakkekalender-indkøbene er i fuld sving. 
Pakkekalender er noget af det hyggeligste jeg ved, og jeg glæder mig hvert eneste år. Både til at modtage den og til at lave en. Især til at lave en. Det er altså bare det bedste, når man slet ikke kan lade være med, at give gaver. Her er lovlig undskyldning for, at gå amok. Jeg har allerede investeret i de første 7, og har planlagt de næste 4 – så jeg mangler reelt kun at finde på to. Det går alt for hurtigt, når man hygger sig. Så da jeg blev vækket af et postbud i morges var det ikke gaver til mig, som han havde med, men endnu en pakke til posen i skabet. Så Londonturen i næste måned skal helt sikkert bruges til, at kigge efter de sidste par stykker. 

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *