Anne,  nørd,  smukt

Forårsfilm


Nu bliver jeg nok aldrig den store filmhaj, og biografen er ikke det sted, jeg lægger flest penge – bøger er bare mere mig. 
Men omvendt, er der bare nogle film, jeg bare synes man skál se på storskærm; fx. Harry Potter og Hobitten triologien – nå ja, og så hvis der kommer en ny fantasy/eventyrfilm. Af den smukke, farverige og fantastiske slags, I ved – som da Tim Burtons “Alice in Wonderland” udkom eller “The Incredible Wizard of Oz”. Så er jeg på pletten! 

Og netop sådan en type film, er der i sigte – Into The Woods, hedder den og det er selvfølgelig vores filmnørdede lillesøster, der har opsnuset det. Der er godt nok et stykke tid til april, men det er nu hyggeligt at gå at glæde sig – og med Babysniffen på sidelinjen, er det svært ikke at være oppe på dupperne. Hun opdaterer nemlig hver gang der er nye trailers, castinger eller andre nyheder.

I tirsdags besluttede vi os for at tage på café, og mellem alt det lækre mad og hyggesladren, fik jeg også den seneste udvikling inden for filmens tilblivelse. Elsker nørderier! Og så idag sendte hun disse kostumefotos, som jo ser total fortryllende og magiske ud. Er sikker på, det bliver fedt – se det lige! Det må da om nogen blive storskærm værdigt! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *