ferie,  Feriedagbog,  Kit,  snaksnak,  snygge

London, dag 3 – Oxford street, museum & flydende toffee apples


På 3. dagen havde vi aftalt, at tage en tur til Oxford street, så vi begav os afsted med tog. Vi startede turen med en kop kaffe, mens vi lagde planer for vores dag. Vi blev enig om, at se på glaskugler i John Lewis, gå en tur på British Museum og så finde et dejligt sted at spise frokost. Og sådan blev det – efter at have beundret glaskuglerne, og købt et par stykker, gik vi videre til museet. Vi var imponerede allerede før vi trådte ind – bygningen var super smuk. Og vi blev endnu mere fascinerede, da vi trådte indenfor.
Vi så på forskellige udstillinger, og blev begejstrede for deres ‘udhugger’-evner. Der var virkelig kælet for detaljerne.  
Efterfølgende gik vi forbi Pret og fik frokost – et rigtig lækkert og anbefalelsesværdigt sted. Vi brugt tuside år på, at vælge vores mad, da vi nemt kunne have smagt en af hver. 

Vi havde aftalt at sluttet vores ferie med, at spise The Flag igen. Vi havde set at der var ‘Toffee apple’-cider på kortet, så det skulle være vores dessert. Det kom vi ikke til, at fortryde. Maden var endnu engang himmelsk, og stemningen var helt i top. Der var fyldt til rende med glade mennesker som drak øl, spiste mad og spillede pool.  
Så der sad vi længe – skålede for en vellykket ferie, så på billeder og snakkede Harry Potter. Vi kunne godt have taget en dag, hvis muligheden forelå. Det plejer ikke være sådan, men det var bare så dejligt, at det næsten var synd at det var slut for denne gang.   

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *