jeg glæder mig,  Kit,  snaksnak,  snygge

Og pludselig var det ved at være tid..


.. Jeg har glæder mig. Det gør jeg hvert år. Det er bare som om, at jeg er lidt ude af trit med tiden, for tiden. Så at december ‘lige pludselig’ var i næste uge, formåede alligevel at overraske mig lidt. 
Men på en hyggelig måde. Så for ikke at komme bagud med alt, tog jeg ske i den anden hånd og gik igang med at jule idag. På den praktiske måde. Fik pyntet lidt op, fik pakket de sidste kalenderpakker ind og fik handlet det sidste ind til adventsmiddagen, som jeg har fornøjelsen af, at være værtinde ved på søndag. Så nu er det hele i vatter igen, og jeg kan bruge min weekend på, at glæde mig i ro og mag – præcis som jeg kan lide

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *