Anne,  bøger,  jeg glæder mig,  nice,  nørd,  snaksnak

Skam i sigte.


I forgårs kom Nordisk Film’s officielle trailer til Skammerens Datter, som har premiere d. 26 marts. Har tidligere fremvist smugkigs-videoen, men her er den “ægte”, om man vil.

Må indrømme, at jeg faktisk er imponeret, altså sådan umiddelbart. Generelt er jeg nemlig en halvirriterende fejl-finder, evighedskritikker og “sådan så det hvertfald ikke ud i MIT hoved”/”Hun er altså lyshåret i bogen”/”Nej, hvor taler han københavnsk”-brokrøv, når det kommer til filmmatisering af mine højtelskede bog-klassikere. Hvertfald når det omhandler dem, som jeg har afspillet for mit indre blik igen og igen, og læst et utal af gange.
Men umiddelbart.. så ser den altså virkelig flot, dramatisk og autentisk ud.
Så ja, om jeg får den set i bio eller når den udkommer på DVD, ved jeg ikke – men ses, det skal den hvertfald.

Har du planer om at skulle overvære Skammerens Datter på det store lærrede?

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *