Anne,  Bolig,  gaver,  nørd,  PURE NICENESS,  smukt,  Stelstress

Forårs-forkælelse.


“Der har været en lille påskehøne”-sangen har endnu ikke forladt min hjerne, trods højtiden forlængst er på retur. 
Men det skyldes nu denne gang, noget temmelig skønt. For jeg har nemlig fået endnu et påskeæg, som står og vinker fra porcelænshylden og Anne Black knagen, og påminder mig om tonerne af overstående vers.

For på besøget hos vores søde forældre 2. Påskedag, fik jeg overrakt det fineste Flora-fad og et hjemmelavet håndklæde i matchende farver. Er jeg ikke heldig? Synes det er så smukt det stel, og særligt her om foråret, hvor alt springer ud, dækker jeg op med det end nogensinde før.

Godt, man aldrig bliver for gammel til påskeæg!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *