Kit,  snaksnak,  snygge

Weekend

Mens jeg Lange valser rundt i vidunderlige Paris, forsøger jeg at holde misundelse i ave her hjemme. Det går heldigvis ganske godt – for der er, som bekendt, meget lidt som solskin, rødvin og dejligt selskab ikke kan kurere. Og det er der heldigvis masser af her.
Igår var bestod af dejligt besøg, jordskokkesuppe og en lille tur på værtshus – gæsten var så venlig at medbring en gigantisk pose med alt godt fra grønttorvet og en flaske vin. Tænk at man kan være så forkælet.
Resten af weekenden kommer til at foregå i sommerhus. Det bliver skønt med et lille getaway, før søndagsvagten starter klokken 14. 
Nu vil jeg få pakket tasken – er som altid i fantastisk tid med den slags. Håber vejret holder – for rødvin og dejligt selskab er arrangeret til turen allerede.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *