Anne,  fattigdom,  Nyt køb,  PURE NICENESS,  tøserier

Nye køb – og lidt om ens indre tøs, som pludselig dukker op.

For tiden har mig og Kit tøj på hjernen. Det sker ret sjældent, da vi som oftest brænder pengene af på fornøjelser, rødvin og genbrugsfund, før vi når at blænde op for asos eller rende på shoppetur.

Men herop til sæsonskiftet, hvor temperaturen stiger og dykker lidt, kan vi godt se at sidste års gaderobe er noget slidt. Jeg har ikke rigtig købt nyt siden januarudsalget, andet end lidt småting, og ærlig talt så trænger jeg sgu til noget nyt.

Så igår tog fanden ved min indre pyntedukke, og efter min frokost-date med veninde, gik jeg i gang. For alvor. Var sgu først hjemme 20.30 til aftensmad, udpakning og “se-mine-køb”-smsning til Kit og mor. Blev midtvejs nødt til at pitstoppe i Føtex efter en ekstra mini-frokost, på trods af at dagen var startet på cafe. For det er med at udnytte den indre dulles tøse-energi, når hun endelig dukker op, right?

Og ærlig talt, jeg er så vild med mine nye sager – er det ikke et temmelig fint rov? Jeg kan ikke udelukke endnu en tur, når vi igen får løn. For det er typisk, så snart man starter tøselavninen, så kører den, og så virker aaaaaalt det andet jo gammelt og forvasket – kender I det?
Åh. Der er intet, som at være en svag sjæl!

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *