jeg glæder mig,  Kit,  snaksnak,  snygge

Hverdagsfest

De næste dage har jeg fri – så der skal være fest. Hverdagsfest!
De er det bedste koncept, når man som mig arbejder weekender, aftner, helligdage – generelt når de fleste andre har fri. Så jeg skal have gæster de næste dage. Gæster til bøffer, rødvin og alt hyggeligt. Så jeg er i fuld sving med oprydning, dynenluftningen, madlavning osv. Og det er faktisk næsten hyggeligt, selvom det huslige ikke lige er min kop te. Men med musik i ørerne og forventningensglæde i maven går der hele lidt lettere.
.. Især når man tillader lidt overspringshandlinger i form af bloggen, en kop kaffe osv., men nu må jeg hellere rejse mig og få det hele færdiggjort.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *