Kit,  snaksnak,  snygge

Fridagene er forbi for nu

Så er et vellykkede fridage nået til ende. Om ganske få timer bevæger jeg mig ud i efteråret, for at bestille noget.
Fridagene har været ualmindelig dejlige. Fik hele søndag til at gå med kaffeaftaler – den første startede søndagmiddag, den anden søndag aften og den sidste blev til en kop natkaffe. Intet under, at jeg først sov kl 05, den morgen.
Dagen efter holdt jeg ‘hold kæft’-dag til den store guldmedalje – gik tur i efteråret og dovnede med skodtv – det var balsam for min sjæl. Var helt glad nede i Nikeskoene bagefter.
Igår var jeg så på landet – Pop og vores yngste søster bød på julefilm, pizza og tusinde liter hygge. Jeg kvitterede med, at lave ‘hjemmelavet’ karamel sunday til dessert. Meget vellykket aften, selvom jeg havde forspist mig så meget, at jeg ikke kunne få aftenskaffe ned. Det er alligevel aldrig sket for mig før. 

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *