Anne,  dovenskab,  Idiot,  ønsker

Be careful what you wish for..
Kl. 20 igår:

UfornuftAnne bliver glad over aflysning pr. sms på job nr. 1 og udbryder til værten i huset: “Fedt, der er feber i familien. Så har jeg fri imorgen, og kan nå det hele – også det foredrag jeg havde tænkt lød spændende, som afholdes på Biblioteket kl. 16.”

FornuftsAnne tilføjer så:
“Men bør nok liiiige melde mig som tilkaldevagt, for pengenes skyld”.
Så tilmelder mig pligtskyldigt på hjemmesiden, med ordene: “Altså selvom jeg ér også bagud med mine artikler til lørdag og søndag, pga. tegnekursus mandag direkte efter job og de to dage med aftenvagt, hvor jeg en af dagene jo var inde i byen først efter julegaver.
Og ja, idag har jeg jo bare været på besøg her til lækker mad og og filmhygge, og fik ikke skrevet noget… Men altså, de booker mig jo nok ikke. Har også en halv aftale med veninde i aften, når alt er skrevet og foredraget på Biblo er slut.”.. Klip til fredag morgen, lidt i 8.


*pling sms tone*

.. “På den her tid? Kan kun være en tilkaldevagt…”

FornuftsAnne, damn you!


(09.45 – eftertanker under dynen):
(Det går nok. Har jo brug for pengene. Og skal til familiefest lørdag og tøsebrunch søndag, så hygge er der nok af i vente. Men.. Ligger bare lige nu under dynen, gæste-låner Netflix til animationsfilmen, vi ikke så færdig igår og æder reste-chokolade.. Og virkelig, virkelig ikke gider. Kommer nogle med en kran?) 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *