jeg glæder mig,  Kit,  snaksnak

Mens jeg venter på vin..

.. Kigger jeg på julegaver, forsøger at rydde lidt op og laver (forhåbentlig) dejlig mad. For i dag kommer min søde Lange forbi – og jeg kan næsten ikke vente. Utroligt, at man kan glæde sig så meget til noget, der egentlig er ganske tilgængeligt.
Det er dog længe siden, at vi har haft en vin-date, bare sådan os to. For vinen har ikke manglet – det gør den jo heldigvis sjældent i december. En december som har været dejlig – og presset. Heldigvis mere dejlig end noget andet. Jeg er blevet begavet mere end jeg tør indrømme – blandt andet med de to smukke par sko på billedet. Tænk at være så forkælet.
Nu vil jeg kigge til maden og snuppe et hurtigt bad, før det banker på døren og glassene skal fyldes. 
Håber I nyder ferien – hvis I altså er så heldige. 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *