Anne,  der er altid noget at fejre,  hjælp,  PURE NICENESS,  snaksnak

Lidt om en Endagstur af den bedste slags (ideer til næste søges)

Sidste weekend bød på en skøn endagstur til Flensburg, med alt hvad det indebærer. Det er helt vildt, så meget energi og hyggeri, man kan få ud af 24 timer, når stikket er trukket ud og hverdagssysler sat på hold. Pause sgu! 
Bare den lange køretur, giver mig ferieassociationer til familieferie i 90erne, med tætpakket bagagerum, hvad-sang-kan-vi-alle-lide-musikvalg, ruteplan, lakridser imellem sæderne og forventningsglæde.

Med afblæst snestorm, var heldet på vores side. Heldigvis! 
Så  vi fik gået den obligatoriske havnetur, spiste ‘See-laksfishpanf med bacon-bratzkartofln und senfsauce’ på favoritcafeen, kigget i den store legetøjsbutik på Strøget og naturligvis tømt Fleeggaard for alt godt, dumt og billigt. 
Alt for hyggeligt, afslappende og skønt med en lille ferieboble, synes jeg. Så flere af dem! Allerede på hjemturen, aftalte vi endnu en i ren eufori. 

Så et Århus-visit venter i næste måned, og jeg glæder mig. Det er altid så hyggeligt, og særligt Den Gamle By, Marselisborg og AroS er et hit. 
Menmemen. Har du nogle gode ideer til (evt.) gratis glæder/gode cafeer, som vi måske endnu ikke har prøvet? Eller bare en idé til billige udflugtsmål, ikke alt for langt væk fra Aalborg? Bring it!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *