Kit,  snaksnak,  snygge

Drinks, dovenskab & søsterbesøg

Jeg nyder mine fridag til fulde. Det er simpelthen så dejligt med en vagtplan, som giver 5 fridage i streg. I disse dage har jeg vores dejlige Grislingesøster på besøg. Vi har spist hjemmelavet pizzasandwich, fjollet, drukket masser af ananas-drinks, hørt alt skodmusik og grint afsindigt meget. Det er ikke til at mærke de 10 års aldersforskel på sådanne dage. Bilder jeg mig ind. Om det er mig, der er ung af sind eller hende der er gammel, er svært at sige, men det er i hvertfald umuligt ikke at more sig kosteligt. 
Og så har jeg fået gaver (!), jeg er en heldig loppe. LEGO og film – perfekt, særligt nu, hvor vi har en smule ondt i håret idag.
Intet er bedre end American Pie til, at akompaniere tømmermænd, dovenskab og brunch. 
Nu vil jeg læne mig tilbage, nyde det gode selskab, og glæde mig over at der stadig er ret længe til onsdag kl. 15.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *