antivoksen,  Kit,  snaksnak

Ferie nu, tak

Jeg er syg efter at komme på ferie. Som i, at jeg helst ville være taget afsted igår. Jeg har selvfølgelig hverken tid, penge eller umiddelbart nogen at rejse væk med. Hvilken gør det hele en smule mere utåleligt, så jeg piner med selv med gamle feriebilleder og billige dealers dagen lang. Det er egentlig ikke fordi, at jeg som sådan er et rejsemenneske, men lige nu føles det ikke som om, at der er andet der duer. Dette skyldes sikkert, at en rejse er ganske uladesiggørlig, hvilket jo altid er ganske appellerende ifølge min hjerne. 
Så nu vil jeg bruge min sidste fridag, i denne omgang, på at udtænke hvordan man egentlig får lidt feriestemning flettet ind i en ellers triviel tid. For synes faktisk der er lidt langt til vores årlige efterårsferie.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *