antivoksen,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  hjælp,  jeg glæder mig

Noget om bar røv og rejsetips der søges.I onsdags, påbegyndte jeg min første omgang tøjvask, siden 22 april. No shit, fandt strømper i kurven der kunne dateres tilbage dertil; netop fordi jeg ved, jeg havde dem på d. 23. Ikke så sært, at begge kurve havde kastet op, og jeg havde vasket trusser op i hånden i en uges tid. Mon man nogensinde bliver rigtig voksen? Kan hvertfald ikke vænne mig til, at der er flyttet så mange unge mennesker til, som benytter vaskekælderen. Og forstår sig på at booke den! Det var meget bedre i de gode gamle dage, hvor de morgenfriske pensionister herskede og kun brugte den om formiddagen.

Så idag tager jeg de sidste vaske. For kunne først få vasketid igen idag – og ikke meget man når, når man først må sætte det over fra kl. 13. Og skal møde kl. 15.
Men det ser ud til jeg når i bund idag, inden job. Thank god.
Jeg tror nemlig ikke, man må gå i bar røv i Barcelona. Og der sidder jeg. Om 5 fåkkin’ dage! Ih, det er SÅ vildt. Kan slet ikke forstå det, men hold op jeg glæder mig.

Så hurra hurra, jeg når vist det hele. De næste par dage er nemlig spækket op med frokostbesøg, cafedate, en håndfuld aftenvagter og en tøse-teatertur efter formiddagsjob. Nårh ja, og rengøring og pakning.

Det er skønt, er det!

Og i øvrigt, på falderebet: Alle alle alle Barcelona-tips modtages med kyshånd.

– A

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *