på tur,  snaksnak

Udflugt, sådan rigtig udflugt

Da jeg i sidste uge var inviteret på frokost hos A, havde jeg held med at få hende lokket med på udflugt. Den slags er heldigvis aldrig svær, men det glædede mig nu alligevel. Efter et par SMSer frem og tilbage blev vi enige om, at tilbringe dagen i Løgstør. Det blev dog aldrig en realitet, for vågnede op til endnu en SMS der lød noget ala ‘hvad med Frederikshavn?’. Jeg mente bestemt ikke, at det var et dårligt bud. Så sådan blev det. Vi har begge kørt igennem byen, men ingen af os havde været ude og se på den. Det lavede vi om på igår. 
Efter en lille bus tur begav vi os igennem byen i jagten på noget mad, vi endte med Cæsarsalat i solen – det er altid hyggeligt, at spise udenfor. Eftermiddagen fløj afsted – vi gik i butikker, drak kaffe i solen, gik på opdagelse i byen og sluttede af med et slag pool. Det er år siden, at jeg har spillet, men som det viste sig, er jeg stadig lige dele ringe og begejstret.
Alt i alt er lækker dag. Der er ikke noget dejligere end, at lade hjemme være hjemme, og  tage på udflugt. Også selvom man ikke tager ret langt væk.
 – K

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *