blogs,  snaksnak

Noget om at læse

Jeg er normalt glad for, at læse – jeg har flere 100 bøger stående i reolen og plejer at sove med et lille dusin i højre side af sengen. Jeg er egentlig stadig lige glad for læsning, men min elskede bøger har været pakket ned, alt den tid jeg har boet til udlån. Selvfølgelig har jeg pløjet flere bøger igennem på e-reolen, men det er lissom ikke det samme. Så jeg kastede mig over diverse blogs – altså normalt læser jeg også blogs, alle dem jeg kan komme til, men denne gang har jeg læst dem som bøger. Altså startet fra indlæg nummer 1, og så læst frem til nu. Nogle har jeg sågar læst baglæns. Og det har faktisk været rigtig hyggeligt – mange af indlæggene har jeg selvfølgelig allerede læst, men ikke som sådan gået at husket på. Jeg har blandt andet læst mig igennem Miriams Blok, Casa Rødhætte Sneglcille, LilleTutogMor og lidt forskellige andre. Meget meget hyggeligt og sjovt.
Hvad med jer? Læser I også nogle gange blogs fra end til anden? Hvis ja, har I mon så en anbefaling?
 – K

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *