jeg glæder mig,  snaksnak

Morgenkvalme & forventninger

Er jeg den eneste, som lider af morgenkvalme? Altså på den permanente måde? Det er sikkert og vist, at hver eneste gang jeg skal tidligt op, kommer kvalmen hamrende ind fra sidelinjen. Sådan var det også idag. Jeg havde sat mit ur til kl 07.30 – det er ikke sket i årevis. Dog var jeg allerede oppe klokken 05.15. Kombinationen af, at gå alt for sent i seng, og være mega bange for at sove over, resulterer ofte i denne situation. Jeg er for meget b-mennesker til at leve. Men idag er der også noget andet, som ulmer i min mave -forventningens glæde. For i dag skal jeg på sommerferie med mine 4 yndlings mennesker. Destitionen hedder Legoland, og selvom det bare er en miniferie kan jeg mærke sommerfuglene vælte rundt. 
Nu må jeg hellere få pakket færdig, og tømt min skraldespand. Der er nemlig kun 13 minutter til afgang.
– K 

6 Comments

  • Karina Viki

    Alt for velkendt desværre – jeg dur ganske enkelt ikke til at stå tidligt op, virkelig træls når hverdagen kalder med 2 børn der skal op og være i skole inden kl 8.00 = op kl 6.00 = kvalme stort set hver morgen… drømmer tit om at være bare en anelse A-menneske som manden, der glad springer ud af sengen, piv frisk de fleste morgener 🙂 🙂 Lige nu nyder heldigvis jeg at kunne holde ferie = med sove til jeg vågner = ingen kvalme 🙂

    Håber I får nogle fantastiske dage i Legoland 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *