ferie,  snaksnak

På retur.


Så er skagerak-platten købt og færgen sat afsted mod Danmark. “Rigelig rejesalat, tak” sagde jeg til færgepigen, for at strække feriesmagen. Kæresten snuppede en softice med karamel, med præcis samme formål. 
Turen har nemlig været helt og aldeles formidabel og jeg glæder mig allerede, til at fortælle mere.
Lige nu forsøger jeg mest bare, at nyde det sidste og ikke ærge mig over at de sidste timer, er ved at rende ud mellem mine fingre. Det er ligefør, jeg ønsker, vi var en af de tre biler, der måtte afvises ved kajen og vi vinkede farvel til Kristiansand. Men også kun næsten.

Mon ikke “ude godt, men hjemme bedst”, stadig holder, når jeg står på dansk jord igen? 

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *