snaksnak,  snygge

Latterligt lækker start på weekenden

Jeg startede min fredag ud med, at sove længe. Det gør jeg jo faktisk egentlig hver dag, men det er sjældent, at jeg får timer nok alligevel. Der er bare en fredfyldt charme over, at vågne af sig selv – lyden af min alarm gør mig rasende. 
Første punkt på min dagsplan var brunch med en meget dejlig og lige dele savnet veninde. Hun har fået en lille, så havde glædet mig til, at forære hende den fine striktrøje, som jeg havde lokket vores mor til at strikke. Vi spiste brunch på mit favorit sted – de fleste steder med kaffe ad libitum vækker lykke, men Peace kan bare noget ekstra. Måske fordi de servere mere kød end de fleste.
Efter et par alt for hurtige og hyggelige timer vendte vi næsen hver vores vej. Jeg skulle shoppe lidt, før det var tid at vende hjem. Jeg manglede nemlig nyt (og rent) undertøj. Meget voksent. 
Hjemme gik jeg i bad og pakkede et kæmpe net. Jeg havde nemlig lov, at stå for aftensmad ved aftenens sidste stop. Så cyklen var godt pakket, da jeg trillede med af bakken.
Kun 11 minutter forsinket dukkede jeg op. Der kom hurtigt lidt vin i glassene, og jeg gik i køkkenet og lynbagte hvidløgsfoccasia, så der var lidt til at gøre vinen selskab. Pludselig løb tiden fra mig, jeg havde købt ind til krydderkartofler, bagte gulerødder, bearnaise og masser af kød, så jeg måtte i køkkenet igen. 
Menuen blev heldigvis en succes – der var dog rigeligt kød, selvom jeg havde modsatte forventning. Hvem kan få for meget rødt kød?
Vin blev til vodka og aften blev til nat. Stemningen, den fjollede musik og det dejlige selskab gjorde, at jeg slet ikke nåede at opdage, at klokken slog 06.18. Men det gjorde den – og jeg fandt en seng (og en arm) at ligge i.  Alt i alt den perfekt start på en weekend, som for mit vedkommende, varer helt til på onsdag.
 – K

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *