antivoksen,  dovenskab,  snaksnak,  voksen

Om at vaske trusser op i hånden for 2. gang på samme uge.

Mandag stod jeg op kl. 11, gik i bad, hentede frokost og cyklede op til min veninde. Fra den date, tog jeg et smut i Lidl, mødte en dement dame på hjemvejen, og stod i min lejlighed igen ca. 18.30
Fik 7 timers reeeeendyrket, skøn solo-afslapning. Men til jeg gik i seng ved en 2 tiden den aften, har jeg ikke været hjemme, i mere end få vågne timer hele ugen. 
Meget hyggeligt, sjovt og travlt – men ikke ligefrem planlagt, eller måske særlig smart. 
Dagene med aftenvagt, har jeg været overnattet hos min kæreste eller haft kaffegæster før job – og de to dage midt i ugen med dagsarbejde, har jeg taget direkte til veninde-cafedate og på kæreste visit. Med andre ord: Jeg er bagud med alt husligt og fornuftigt. Igen. 
Da jeg kom hjem onsdag kl. 23.30, vaskede jeg derfor trusser op i hånden. Bare i troen om, at jeg kunne nå at vaske fredag inden aftenvagt – men vupti, så fik jeg uventede kaffegæster. Så her sidder jeg, lørdag aften hjemvendt fra en 15-22 vagt og er trusseløs nok engang.
Så I morgen skal vaske slaget stå – det bliver det vist nødt til. Også handle-ind slaget (lageret der blev købt ind mandag aften, er så småt sluppet op) og forhåbentlig støvsuge-slaget. For tro det eller ej: Hele næste uge, ved jeg hvad jeg skal, hvér dag. Havde faktisk næste søndag fritlagt, til jeg hentede Kit på job igår efter vi var på aftenvagt. For ja; hun er nemlig som altid, ligeså travl som jeg, og søndag i næste uge, viste det sig, også var den eneste dag, hun havde tid. Lucky! Så 1-2-3 var den også afsat. For børnefamilier der bor sammen med en hær af mennesker, er det jo hverdag med spejder, fodbold, forældremøder mv. planlagt hver dag, men den slags er ikke vanen i min butik.

Problemet (luksusproblemet, så at sige) er så bare, at jeg faktisk også har planer i morgen. Af den der hyggelige slags. Udover vaske/handle/støvsugeslaget, skal jeg nemlig også til brunch med min veninde, der er på besøg fra Århus. Og et dejligt smut ud til mine søde forældre bagefter, til engang kaffe og sladder. For nå det hele, det vil jeg jo helst – og med en fuld dagsplan for næste uge, må søndagspligterne altså vente til efter aftensmad.
Men har da fået scoret den sene vasketid i opgangens vaskekælder. Så med en husmor tjans, der starter på slaget 19.30, kan jeg jo roligt læne mig tilbage og nyde søndags morskab først.
Hver ting, til sin tid – ikke sandt?
Nu går jeg hvertfald ud og luner frikadeller til natmad, smider madkassen fra dagens aftenvagt i opvaskemaskinen og vasker et par trusser op, til imorgen.
God lørdag til jer.

2 Comments

  • Stine

    Altså godt med en plan. Næste skridt er at overholde den. Jeg har fået mig en butler i stedet (det er nu altså min kæreste).

    Nå, men jeg skriver ligeså meget fordi en af jer anbefalede en liste af Bloggere som i gerne læser som var der skønlitteratur. Mener der var en der hed casa rødhåret eller noget I den retning, men kan ikke finde hende på bloglovin. Kan O mon hjælpe?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *