Nyt køb,  snaksnak,  snygge

Chokoladesauce, snehad og udsalgshopperi.

En fraklipstorm fra sidste uge, får I her. Så er januar igang, og det bød som altid på to ting: Skodvejr og udsalg, ren ying og yang i god/ond-kategorien hvis man spørger mig. Og nu lover svinene endda storm igen – jeg ved ikke hvad det ligner? Anyways, vejret forhindre jo ikke en i at more sig gudskelov.

 Dagene gik bla. med at jeg fik:


.. var jeg på den dejligste damedate med vores søde mor. 

.. prøvede jeg endnu engang at se sne, som noget positivt. Konstatering er dog stadig: “Psyko flot, men rocker koldt, klamt og træls. Ergo: Sne er stadig taber i det store billede. Veto hermed nedlagt.”

.. cafehygget 2 x på en dag med favorit lillesøster efter massiv shoppedag. 

.. hvor fx. denne røg med hjem.

.. blevet lykkelig via duften af stegt gris. 

.. fået kaffe, karameldadler og hyggekontoen fyldt op hos sødeste K. 

.. genlæst en klassiker. 

.. blevet trakteret af min søde mand og set tegnefilm. 

.. væltet mig i chokoladesauce. 


Håber jeres uge også var god!

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *