Nyt køb,  smukt

Dumt og perfekt


Jeg har investeret i disse hæslige skønheder. De er en perfekt blanding mellem, at være vildt grimme, tøsede og mega fine. Jeg er så meget fan. De er købt her, hvis der er andre, som har 1249 kroner i overskud og en trang til, at iføre sig noget der mest af alt minder om Miss Piggy transformeret til sneakers. 
De falder lige under min yndlings kategori – ‘dumt og perfekt’. For noget skal være rigtigt godt, skal det også være dumt – ellers er det bare ikke rigtig sjovt vel? Det er jo sjældent, at fornuft (på den ægte voksen måde) får det til, at kilde bare lidt i maven. Hvertfald ikke hos mig. Så nu vil jeg læne mig tilbage og se frem til, at skoene dukker op – og håbe de er mindst lisså grimme live. 

 – K

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *