Bolig,  Nyt køb

Ægteskabstesten part 2, boligglimt og Ikeaglæde.

Så er Ikeatesten fuldt til døren, med bravour.

I fredags postede jeg lidt om den ultimative ægteskabs-test, nemlig et fælles Ikea-samleprojekt mellem min kæreste og jeg. Vi droppede dog at være to om oprydningsdelen, så vi snød lidt og det var sikkert også for det bedste.

Det betød så også, at min Langfredag levede op til helligdagens navn, for der tog jeg fat på tøjsortering, indretning, udsmidning og møbel-flytteriet. Som altid faldt jeg over et par overspringshandlinger og en masse solskinshygge, men da jeg først kom i sving var det jo rigtig skønt at se ens planer udspille sig. Især var det hyggeligt at nusse om detaljerne, da jeg var færdig med tøjsammenlægningen og tunge løft, og at kunne kyle tre poser slidr tøj ud.

Resultatet ser i ovenfor – jeg endte selv med at blive svært godt tilfreds med mit ‘nye’ soveværelse. 

Har I haft nogle påskeprojekter igang, eller har I holdt helligdagene hellige? 


6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *