ferie,  snygge

Feriesysler

Jeg har været på date. Og spist verdens mest overdådige skaldyrsfad. Jeg fatter det stadig ikke rigtigt, men det var både komisk og lækkert.
Slentretur på havnen med rødvin i blodet. Aalborg er genialt, når solen kigger frem og man kan være ude, selvom det er aften.
The Holiday er altid et hit. Jeg har ferie i disse dage, så der er også blevet tid til filmsteneri. 
Perfekt feriestart; Når nogen bare kan regne ud, at det eneste man har lyst til efter endt aftenvagt er at dele en burger, åbenbart. 
Lange har foræret mig en pose Frozen-müsli. Det er overraskende godt. Jeg øver mig i morgenmad, stadig, og det er en god hjælp. 
Igår var jeg på roadtrip – destinationen var en overraskelse – i Hirtshals. Jeg blev budt på svinske stjerneskud og en gåtur ved et fyrtårn. Det var faktisk helt vildt hyggeligt.
Min ferie gav heldigvis også plads til lidt venindetid. Den slags er jo en evig fornøjelse, men rødvin pynter på det meste. 
Jeg er på dateweekend, og det fejrede vi med takeout. Sushi to dage i streg er muligvis lidt peberet, men jeg fortryder intet.
Jeg fik også lejlighed til lede efter sminke, så jeg kunne forsøge at smukkesere mig lidt til min fine date. Det var dog slet ikke et hit, da mit sminkelager var både mangelfuldt, snavset og oldgammelt. Men det er vel stadig tanken der tæller?

– K

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *