gave,  snygge

Gaver fra hjertet #2 De praktiske.Efter tre ugers sammenhængende fri, er min kæreste idag begyndt på job igen. 
De sidste fire døgn af ferien er blevet brugt på herretur til Spanien med vingård-besøg, frokost-gin, tapas og et forsinket fly på tre timer. Og velvidne om, det var en tømmermændsramt og feriemør ramt mand, der ville hjemvende igår aftes, besluttede jeg, jeg ville overraske ham med en gave af den praktiske slags. Ikke halvt så smuk, som den jeg viste igår, men fra hjertet var den bestemt.

Min madglade mand er absolut god i et køkken, men magelighedens ånd ringer ofte en pizza eller griber en pose clikmix efter en hård arbejdsdag, før der skal indspilles podcast eller dribles på stadion med vennerne.

Så bevidst om, at han er ved at dø af lykke over når der er reele hjemmelavede rester i køknet fra en af vores måltider, tænkte jeg at en fyldt fryser ville blive værdsat. Selv er jeg slet ikke typen, der ville ønske folk luskede rundt i mit hjem, men min kæreste var helt fjollet med ideen om, at jeg skulle passe planter og “du må bare være her alt det du vil!”, var hans sidste ord. Og efter 7 år, må jeg indrømme at det også føles som mit andet hjem.

Så jeg blandede en pose slik, tømte eget basislager og købte lidt småting, og indtog herrens lejlighed.
En time i køknet senere var 2×3 chili-tortillias, 2 hjemmelavede pizzaer og 2×2 kyllingebøf med flødeost i kartoffel/bacon/grøntfad produceret. Nemt og umådelig hyggeligt, med lydbog på højtaler og belønning i vente

For modsat jeg selv, har min kæreste både fjernsyn og et Appel-TV med alle tænkelige TV/film-tjenester. 
Så en støvsugning, plantevanding og tøjsammenlægning senere, dykkede jeg ned i de velkendte dyner med chili-con-carne rester og snold.

Største gave var dog modtagelsen, jeg modtog på sms, da jeg næste dag i aftenvagt, da han hjemvendte til en seddel om overraskelsen og resteslik på bordet. Ja, både den og de tusinde knus jeg fik, da jeg stod med uglet hår pg praktiske sko, efter job, gjorde mig glad helt nede i maven.Hvad med jer? Gør I også i praktiske gaver? Eller får dem selv? 


10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *