snaksnak,  snygge,  Status

Om planlægnings-snold, kokosmakroner og gammelmands-moves ved fødselsdagsbordet.

Så nåede vi til midt-oktober, og jeg har dermed åbenbart overlevet at træde ind i mit 27. år uden at få gebis eller rollator, hvertfald ikke sådan som det første.
Dog fik jeg ikke lige tid igår, til at kreere “ugen-der-gik indlægget”, så måske jeg er blevet lidt langsommere i optrækket? Formåede hvertfald til begge fødselsdage i ugen på farfar-maner, at drikke tre glas vin før hovedretten var bare halvvejs spist. Som den eneste. 

Anyways. Ikke desto mindre, kommer “ugen der gik” her, med skidt og kanel fra fotorullen, inden jeg dribler videre i programmet.
Dagen idag byder nemlig på hyggeligheder med veninde på Pennylane til eftermiddagskaffe/kage og mad, efterfulgt af aftenskaffe hos sødeste K. Så med tanker om en lille shoppetur først, er det vist på tide, jeg får noget morgenmad og et bad, og lader billedstormen tale. Den sidste uge gik med, at jeg fik:


.. fejret min stedsvigermor med en fødselsdagsmiddag der smagte af december. 

.. holdt planlægningsaften med K.. og nu er dato, lokaler, invitation-udsendelse og indkøbslisten  for vores fælles familie-vennefødselsdag helt i hus. Jubii! 

.. blev helt nostalgisk i “Guld og rod” ved gensynet med min favorit Diddelbamse i så fin stand.


.. fulgt spændt med i HP-festivalen på facebook. Nu er der kun 2 dage til! 

.. købt uhyggeligt slik. 

.. glædet mig over mit salg i loppeboden. Pengene er små, men selve det at vide, tingene får nye hjem, er mindst ligeså skøn en tanke. 

.. fejret min faster med lækker mad, min dejlige familie og kaffe på kanden.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *