ferie,  snaksnak

Dage fulde af ingenting


Jeg har endnu engang fået tiltusket mig en weekend i verdens fineste sommerhus. 
Sidste vi har her var det med høj solskin, udendørsspa, grillfest, store armbevægelser og timevis af læsning på terrassen. 
Denne gang er vi gået lidt mere ydmygt til værks. 3 dage er ikke meget, da tiden åbenbart flyver hurtigere end nogensinde. Så vi havde pakket taskerne med hver sin computer, gode sko, lidt bobler og højt humør. Fredag gik der en smule fest i den – sådan en folk ankomst-bobler kan åbenbart godt lide selskab af andre våde varer. Og klokken var da også over 05, da vi endelig fandt vores seng.
 Så lørdag foregik i et noget langsommere tempo end tidligere planlagt. Nogle af os var mere vågne end andre, men jeg fik da stenet lidt film og sjusset mig frem til hvordan man bager cookies med kaffe og kakao. Søndag blev endnu en dag med ingenting, men på den bedste måde. Gåtur ved vandet, hjemmelavet junkfood, skodfilm, fjoller, ostemader og rigtig meget ild i brændeovnen. 
Sådan burde de fleste søndage være. 

  – K

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *