ferie,  Feriedagbog,  K,  snaksnak

Dage fuld af ingenting

Vi har været så heldig at få lov at låne det skønneste sommerhus igen i år. Denne gang er vi afsted i 10 dage, og tiden er allerede fløjet fra mig. Hjemmefra tænkte jeg at 10 dage ville føles lidt som et år, men nu hvor vi er fremme er blevet klogere. Vi startede ud med et lille visit fra min lilleste søster. Hun fyldte 22 og ville gerne komme forbi og fejre den med os og hendes kæreste. Så vi lavede en lille fest for fire og holdt tømmermændshygge hele den næste dag. Så var ferien lissom igang. Siden har vi fyldt dagene med afslapning og ingenting – lige som man bør, når man skal helt ned i gear.

Jeg har blandt andet:

IMG_2514.jpg

.. fået serveret præmorgenmadsnacks, mens jeg tastede løs på computeren.

IMG_2445

.. forsøgt mig med at kreere et overdådighedshorn af junkfood. Jeg vidste det ville blive en hård dag, da vi alle fire forstår at feste igennem – og så var lillesøsters fødselsdag jo den perfekte anledning for brunch.

IMG_2471

.. spist melon og nydt at kunne sidde stille i sommervarmen. Jeg misunder ikke mine dejlige kollegaer og vores job, når varmen er så høj.

IMG_2427

.. bagt fødselsdagskage. Ingen fødselsdag uden – så jeg fik bikset en stor portion kanelsnegle sammen.

IMG_2392

.. gået tur ved vandet. Vi stormede ned i håb om, at kunne få kølet vores varme fødder. Jeg bryder mig ikke om at bade, men synes det er hyggeligt, at gå langs vandet og soppe lidt.

IMG_2385

.. dog var vandet fyldt af disse store grimme fiduser. Det var ikke lige sagen, så vi nøjes at finde strandskaller og gå i sandet.

IMG_2363

.. spist MulleFritter. Den absolut bedste sommerret – vi spiser den gerne på ankomst dagen, særligt hvis der er vejr til at sidde ude på terrassen.

IMG_2351

.. fået en badøl. Når man sådan er på ferie må man næsten alt. Og en kold øl i det varme bad bringer en hel del lykke hos mig.

IMG_2329

.. bevist at jeg ikke kan styre mig, når det kommer til gaver. Jeg ville bare lige købe en lille ting til min mandeven, som tak for invitationen til det dejlige sommerhus. Det tog, endnu engang, overhånd – men heldigvis faldt hele rovet i god jord hos ham.

IMG_2467

.. fået serveret morgenmad i solen. Det er så lækkert kan kunne spise ude til alle måltider. Vejret kan vi ikke andet end at være taknemlige for i disse dage.

IMG_2353

.. fået smagt alverdens coctails. Min søsters kæreste og min har sørget for, at jeg fået udvidet det antal af drinks jeg har smagt med rigtig mange i denne uge. Og for en inkarneret gin/tonic/øl/rødvin/whiskysjus/-og-ikke-rigtigt-andet-drikker, som mig, var det en rigtig sjov oplevelse.

Nu vil jeg sluge resten af min ostemad, hælde endnu kop kaffe op og sætte mig ud under parasolen til min mand.

God dag til dig.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *