Kit,  Mad,  måske

Hyg frem for had.

Her er første forsøg.
Min moar mener at det er vigtigt at hygge frem for at hade.
Fx. I denne periode af mit liv, har jeg et job der hedder ‘luk røven og du har mødetid’ og ps. du får ikke en klink. Dette kobineret med vejret, kobineret med ingen julefri, komineret med konstant træthed pga. arbejdstider, kombineret med konstant at være på renden til at gå falit, på trods af fuldtidsjob osv. gør at jeg hader mit liv, en lille smuuule. Jeg elsker stadig weekenden, mine venner/familie og det lignende, misforstå mig ret, men jeg savner frihed, fritid, kreativitet, lys og lysten til at stå op om morgnen.
– min mor, som er klog som en gammel ugle, siger at jeg så skal bruge den lille smule frihed og overskud jeg har på at hygge frem for at hade. Hun har sikkert ret. Så dette er mit første forsøg:


Min gamle yndlingsbog og en mad med kylling, oliven, pesto og agurk, serveret på min fineste tallerken.

– håber det hjælper.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *