Maja: Det er lidt svært at, da de er lavet på slum, men lidt ala:
50 g gær 7 dl vand 3 æg Lidt salt En slat olivenolie Mel
Rør gær ud i vand, tilsæt æg, olie, salt og mel efter ønske og behov. Dejen skal være 'sej', nærmest flydende – den skal være lissom tyk havregrød.
Stilles til hævning til den er klar.
Skyl fingerne under kold vand og tag en klump dej op, form den let mellem de våde fingere – og rul dem derefter i græskarkerne, solskikkekerne eller hvad du nu kan li' (:
Efterfølgende kommer de en i kold ovn, som skrues op på 175 grader varmluft og bages i ca. 15-25 minutter. Bank dem på undersiden, og lyt om de 'lyder hult' – hvis de gør, er de færdig bagte.
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.AcceptRead More
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
3 Comments
Maja Skovgård Nielsen
de boller ser VIRKELIG gode ud! Er der opskrææææft? 😀
Clara
Sej blog med masser af inspiration 🙂 Tag et kig på min 😀
http://www.intothereallife.blogspot.com
//Clara 🙂
A + K = ♥
Maja:
Det er lidt svært at, da de er lavet på slum, men lidt ala:
50 g gær
7 dl vand
3 æg
Lidt salt
En slat olivenolie
Mel
Rør gær ud i vand, tilsæt æg, olie, salt og mel efter ønske og behov. Dejen skal være 'sej', nærmest flydende – den skal være lissom tyk havregrød.
Stilles til hævning til den er klar.
Skyl fingerne under kold vand og tag en klump dej op, form den let mellem de våde fingere – og rul dem derefter i græskarkerne, solskikkekerne eller hvad du nu kan li' (:
Efterfølgende kommer de en i kold ovn, som skrues op på 175 grader varmluft og bages i ca. 15-25 minutter. Bank dem på undersiden, og lyt om de 'lyder hult' – hvis de gør, er de færdig bagte.
Clara:
Mange tak (:
– Kit