Anne,  nice

NiceniceniceIgår, 1½ dag efter at have fået min eksamensopgave udleveret, skrev jeg den færdig på 24.883 anslag ud af de max 25.000 jeg har til rådighed. Det skulle fejres i form af disse sejrsøl, samt nice live musik. Skønt.Idag har jeg så lavet alt det formelle, dvs. rette igennem, lave forside, indholdsfortegnelse, kilder og referenceliste – så nu er jeg officielt 100% færdig og har formået at at ende på 24.903 tegn. Om det er verdens bedste opgave ved jeg ikke, men jeg er godt tilfreds og nu er den heldigvis overstået.


Så pt. nyder jeg bare at jeg har fri resten af dagene indtil aflevering af opgaven d. 25., og kan med god samvittighed tage til 25 års fødselsdag imorgen.


Frihed er en fest.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *