Anne,  antivoksen,  der er altid noget at fejre,  fest fest fest,  nice

Ung med de unge.

I sidste uge var mig og min veninde på “ung med de unge”-date – dvs. vi var ude at drikke øl, på vores gamle stamsted fra gymnasiet, nemlig New Castle. Mange fritimer, efter-skole-eftermiddage og aftner er brugt derinde, så det var sjovt at sidde der igen – blandt de smukke unge mennesker, med skoletasker og Mokai’s. Vi drak fadøl og sjusser, samt et enkelt eller to jordbærshot for gamle dages skyld.
Heldigvis var “vores” bord ledigt, og bartenderen lod os lave en musikliste, så vi kunne høre alt det gode gamle hiphop, der blev spillet dengang. Der blev også tid til lidt kreativ udfoldelse, her ser i min venindes værk – en gravid LM robot – hvad de rygere dog ikke kan af ting og sager!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *