Anne,  antivoksen,  bøger,  nice,  samlerpsykopat

Når jeg bliver voksen..

vil jeg have et hjemme-bibliotek. Et børne et, tilsyneladende. Her ses et meget lille udvalg af mine bøger, som hovedsagligt kun består af børnebøger, fantasy og tøsebøger.
Jeg bliver sgu aldrig rigtig finkulturel, men tilgengæld er der snart ikke en børneklassisker, der ikke findes på mine hylder. Orla Frøsnapper, Narnja fortællingerne, Pippi Langstrømpe, Mathilda, Harry Potter, Emil Fra Lønneberg, Lånerne, Skammerserien, Artemis Fowel, Dyrene i Hakkebakke skoven, H.C Andersens eventyr, Det Lille Hus På Prærien er blandt andet at finde hjemme hos mig. 
Jeg håber virkelig en dag, at kunne have en komplet samling. Pt er “Frode & De Andre Rødder”, Busters Verden, Brødrende Grimm’s Eventyr og De 5 Serien højt på ønskelisten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *