haaave you met Ted,  Kit

Jeg drømmer om..

.. at få en kolonihave.Jeg er helt besat af tanken om at få en kolonihave generelt, men efter jeg er begyndt at læse med ved Claus Dalby er min trang blevet 40 milioner gange værre.. Så hvis du vil have lidt inspiration på have/blomster/skønhed og andet i den duer, så kig forbi http://www.clausdalby.dk/

2 Comments

  • Maja

    Kolonihaver er så hyggelige!!! Jeg har altid godt kunne tænke mig at opleve stemningen, for jeg er altid kun gået forbi dem. Aldrig været inde i dem. Tænk på alle de grøntsager og urter man kunne plante!!! IIIH, det er jo mega hyggeligt!!!

  • A + K = ♥

    De er bare så mega hyggelige. Jeg har været inde i dem flere gange, og hver gang er jeg blevet mere og mere vild efter at få min egen. Jeg må og skal vinde i lotto, så jeg straks kan få en dejlig kolonihave (:

    – Kit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *