Kit,  knap så nice,  Mad,  snaksnak

Julehygge & idioti

En skål rygende varm grøntsagssuppe

Kanelbagte æbler på græsk yoghurt

I går kom Lange forbi for, at hjælpe med at ordne diverse hyggeligheder som hører med når man er pakkekalender-nisse. Efter et par timer, blev hyggen dog afbrudt af jordens største nar, mig. Jeg valgt, at brænde mig noget så afsindigt på den kogende suppe, som jeg havde planlagt at betale Lange med.(HjælpeNisser betales sædvanligvis med aftensmad). 
Så resten af aftenen/natten blev tilbragt med armen i vand, men vi fik da spist maden og hygget. 
Her til morgen er jeg vågnet op med verdens største og klammeste brændmærke, så hvis du har en arm du vil bytte med, så sig endelig til. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *