Anne,  gaver,  samlerpsykopat,  smukt

Håndvarm nyhed.

Som jeg skrev igår, er der kommet til lidt nyt på hylderne. For selvom jeg klagede min nød, over ikke at kunne deltage i åbningen af den nye Royal Copenhagen butik i Århus, så må jeg siges ikke at have været blevet helt snydt. For på åbningsdagen fik man, såfremt man købte noget, en gratis termo-kop i Hvid Riflet med i købet. Og til mit held, er det en af de få ting min mor ikké samler på, så da hun blev kvitteret for sine køb med disse to kopper, valgte hun at forære dem til mig. Hvor heldig kan man være? Min royale koppe-samling vokser med lynets hast, hvor er det skønt!
Og selvfølgelig skulle et af dem få lov at blive indviet her til morgen, med en god gang kaffe (:
Alt smager bedre spist og drukket fra R.C:

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *