bøger,  Kit,  samlerpsykopat

Umulig opgave

Lidt over 50% af mine bøger
En næsten færdig Astrid Lindgren bunke
Nogle af klassikerne

Jeg arbejder på at få mine bøger sat i deres nye hjem. Og sikke et arbejde! Jeg har altid haft dem til at stå i farveorden, men tænkte, at det måske var mere overskueligt, hvis de var inddelt efter forfatter, genere eller emmer. Så nu forsøger jeg mig frem. En Astrid-Lindgren-bunke, en bunke med klassikere, Thøger-Birkeland/Ole-Lund-Kirkegård-bunke, Marian Keys, yndlings børnebøger, tøsebøger, fagbøger, biografier, de andre børnebøger, julebøgerne, dem jeg mangler at læse, de morsomme titler og alle de andre.. For ikke at tale om fantasy. Tror det får en hylde for sig selv. Gigantisk projekt, men super nostalgisk og hyggeligt! 


Fik den dejlig julebog til samling af min søde Pop. Den indeholder også en lydbog, noget som jeg også ELSKER at lytte til. For tiden er Ergon, men denne julehyggebog er helt sikkert næste. 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *