Anne,  samlerpsykopat,  snaksnak

Stelsalg: At sige farvel til en god ven.


Jeg sælger ud af mit ellers så elskede Seletti-stel, som nu pt. fungere som mit reservestel, når alt mit R.C står i opvaskeren. Men sagen er den, at nu har jeg efterhånden så meget kongeligt porcelæn, at det fine Seletti stortset aldrig forlader skabene. Hvilket er synd og skam, for det er rigtig fedt og råt, så håber nu, at der sidder nogle derude, der ville få glæde af det.
Er det dig? Hvis du er interesseret, må du hvertfald endelig smide et bud – og har du først råd efter jul, så er det ikke noget der behøves at ryge ud af vagten med det samme (: 

Stellet består af: 4 krus, 4 skåle, 8 frokost tallerkner, æggebakke, flødekande og salt/peber-sæt.


 Nypris: 1830 ,-
Bud på salgspris: 850 ,-

create a gif
create a gif

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *