Anne,  gaver,  snygge,  Tak

Forventningsglæde – lørdag is the day..


Netop idag er der under en måned til juleaften – og det betyder julemad. Så nú er der ikke mange timer før flæskestegen skal i ovnen – glæder mig allerede til, at duften spreder sig i hele lejligheden. Stemningen er hvertfald sat, med stearinlys og julemusik for fuld smadder, så der er klar til gæsterne. 
Noget andet, der for alvor spreder stemning, er kurven med kalenderpakker fra Mor & Far, som står og gør sig til. Fik den med hjem igår, og kan ikke lade være med at smugkigge på den, selvom jeg selvfølgelig bestræber mig på ikke at gætte på indholdet (hvilket egentlig også er temmelig umuligt). Det er simpelthen den hyggeligste tradition, synes jeg. Sådan at gå at glæde sig til, at skulle pakke en pakke op hver anden dag. Særligt fordi at Mor både laver pakkekalender til Kit, BabySnif og Far, så vi alle kan sende “hvad har du fået idag?”-sms’er til hinanden hele måneden. Og Kit er så heldig at have posten, at lave en kalender til mor, så hun er naturligvis også får en.
Får I pakke/adventskalender i år? Vi får altid i vores familie.

6 Comments

 • Natazcha - Artsy Fartsy

  Jeg tror ikke at jeg har fået pakkekalender siden at jeg boede hjemme, men i dag har min mor skam fortalt at jeg får advents gaver af hende i år!
  SÅ hyggeligt!
  Jeg er vild med at I også sørger for jeres forældre!
  Tror da jeg vil se om jeg kan finde på nogle advents gaver til min mor. 🙂

 • A + K = ♥

  Tak, vi synes også det er superhyggeligt, at vi netop alle sammen får 😀 Så kan vi også pakke den første og sidste op sammen, som der plejer at være tradition for herhjemme (:
  Håber du får fundet nogle fine sager til din mor, er sikker på hun bliver rigtig glad og ikke mindst overrasket!

  – Anne

 • Prinsesse Suh

  Jeg fik pakkekalender da jeg studerede og det var fantastisk, selvom jeg følte mig meget forsømt som barn, da jeg som en af de eneste i klassen ikke fik pakkekalender. Som voksen udvælger jeg en af mine venner, som får en personlig pakkekalender, der består af hilsner og tanker fra vedkommendes familie og venner, pakket ind i fortune cookies. En næsten altid sikker vinder!

 • A + K = ♥

  Hvor hyggeligt! – Kunne godt forestille mig at det vakte stor glæde hos den heldige 😀 Det kan ikke andet end at være skønt, at vågne op til en sød hilsen hele december.

  – Anne

 • Vanessa

  Hvor hyggeligt! Fik altid pakkekalender da jeg var yngre, men nu er det gået hen og blevet kun til advents 🙂 Det er rigtig sødt når ens mor og far giver sådan noget!

 • A + K = ♥

  Ja, det er nemlig så sødt og betænksomt, der ligger mange mandetimer i både udvælgelse og indpakning, så det må siges at være et tegn på oprigtig gave-giver-glæde, når man modtager sådan en kurv (:

  – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *