Anne,  antivoksen,  dagens humør,  snaksnak,  snygge

1. søndag i advent.


Idag afrundede vi årets første juleweekend af på hyggeligste vis. Det forgik via adventshygge hos vores moster, sammen med de andre damer i mors familie. Egentlig gik hyggen ud på, at der skulle laves juledekorationer, og hele hjemmet var fyldt med gran, ler, kogler og lys. Men mig og Kit må sande, at vi er noget bedre til (og interesseret i) at drikke kaffe, læse magasiner, og hjælpe med at smutte mandler til glöggen – så vi nøjes med at beundre de andres kunstværker og ikke mindst sludre med, da de hårdtarbejdende pyntere slog sig ned ved kaffebordet. Jeg kunne ikke finde på en bedre måde, at afslutte tre dage i verdens bedste families selskab.
Om alt for få timer viser kalenderen igen “mandag” – dvs. skole, gruppearbejde og ikke mindst is på vejene. Sikke en sørgelig kontrast til en så hyggelig dag, som denne. Godt der stadig er julekalender og varm kakao og hygge sig på, inden det imorgen er hverdag igen. 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *