Anne,  fjoller,  Nyt køb

Forbandet.


Vi viser jo altid, når vi køber noget lækkert til køkkenet.. meeen overstående billede beviser, at der også ind i mellem købes grimme ting. 
Ting som bare skal gemmes langt væk, ned i skuffer og ind i skabe, fordi det er grimt, men nødvendigt. Praktiske ting, som den skrig-gule æggedeler man aldrig fik købt, da man flyttede ud, et “uundværligt” æble-gadgetsæt og en ny kartoffelskræller. Det er selvfølgelig blevet købt pga. den evige Ikea-forbandelse, der spreder sig i kroppen på en, så snart man træder ind under det gul/blå-skilt. Man skal egentlig kun have et enkelt vinglas, fordi man baldrede et i sin tømmermænds-træthed, da man ryddede op dagen derpå. Og så kommer man alligevel ud med små-grej, nye bøjler, en lille stegepande, to ovnfaste portionsfade og lidt tag-tøj. Det er åbenbart uundgåeligt, kun at komme hjem, med hvad man planlagde at købe. Men det er nok godt nok – er sikker på, jeg bliver et lykkeligere menneske af æg i lige, pæne skiver.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *