Anne,  brok,  Mad,  snaksnak

Lækker morgenmad og en smule brok.

Når man har siddet til julefrokost hele dagen, er aftensmad ikke det første man tænker på, når man kommer hjem. Men hen af ved en 20 tiden, blev der alligevel plads til et knækbrød og ikke mindst en skål ylette med æble, hasselnøddesirup og et drys kanel. Øj, det smagte skønt – så spiste også en omgang her til morgen, med en smule knas ovenpå. Måltidet blev desuden nydt fra min nye hvid riflede R.C skål – er den ikke skøn? Vil gerne have den i alle størrelser.


Og lækker morgenmad er påkrævet, når man skal vente en tre kvarters tid på bussen i sneen. For det kræver en vis portion beslutsomhed at se tre busser fyldt med passagere kører forbi, mens man skæver op til sit lejlighedskompleks fra busstoppestedet og venter på den næste igenigen. Tror egentlig heller ikke det er en spor munter dag, at være buschauffør – er sikker på de er på mit hold, og også kædehader vejret. Tsk.
Skrid, skodsne – jeg vil have mit liv som cykelist tilbage!

2 Comments

 • Simone

  Ja netop!
  Og min projekt uge er desværre ekstremt presset -.-”

  … Og gud hvor syntes jeg også det er super nederen at man nu er nødt til at bruge tid og penge på bustransport ^^” Jeg hader at cykle – men jeg hader endnu mere at bruge penge på bus XD haha…

  Simone
  Microcut.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *