Kit,  nørd,  samlerpsykopat,  snygge,  Stelstress

FloraFest

Jeg hygger med at lave opstilling af mit Flora, mens jeg drikker kaffe. Det er total yndlings. Tænk, at man kan være så vild med noget, som man drikke/spise af.
Mit næste køb skal være en kop, tror jeg. Vil gerne have så jeg har 4 (eller vil sådan set gerne have af hver). Tror den skal være med en snerle eller stedmor blomst på.

I morgen kalder hverdagen, og jeg gider bare slet ikke. Må hellere igang med at forberede mig. 

4 Comments

 • Lis

  jeg er også vild med det kaffestel, men da jeg har samlet både halvblonde, helblonde og mega mussel, tror jeg ikke lige manden tilgiver mig hvis jeg også påbegynder at samle på Flora Danica også. Du ved godt at Royal copenhagen nogen gange har det på bud på deres webside ?

  God mandag til dig.

  Kh. Lis

 • A + K = ♥

  Ja, det ved jeg de har (:
  Har heldigvis heller ingen at tage hensyn til, og ville heller ikke kunne leve med, at nogen skulle 'bestemme' over min indre samlerpsykopat – dog ville jeg aldrig få råd til flora danica – jeg 'nøjes' med flora.
  På nuværende tidspunkt samler jeg på Flora som enkelt stel og Prinsesse purpur som enkelt stel. Ellers samler jeg på, blå blomst, mågestellet, hvid elements, farvet elements, mega, musselmalet, hvid riflet, helblonde, halvblonde osv. bare det er blåt og hvidt (:

  God dag til dig også!

  – Kit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *